Xardin producten. 

Xardin producten zijn producten die een bijdrage leveren aan het ontlasten van het milieu. Hierbij ligt de kracht bij de eigen productontwikkeling.

          

Meststoffen.                                                                                                                                                                              Met Xardin heeft u de keuze uit een complete lijn organische meststoffen voor huis en tuin.Zo is er bv een zeer goede gazonmest verrijkt met micro-organismen, een meststof voor de border, voor kamerplanten, terrasplanten, voor rozen en buxus. Meer over de meststoffen kunt u vinden in het menu. 

 

Gewasbescherming.                                                                                                                                                               Tevens is er een start gemaakt met de ontwikkeling van een complete lijn biologische gewasbeschermingsmiddelen onder het eigen label Xardin®. Eind 2008, begin 2009 zijn er nog een aantal noviteiten op de markt gebracht, waaronder een rookpatroon tegen mollen. Deze werkt op basis van verdrijving. Ook voor 2010 staan er een aantal noviteiten te wachten. U ziet wij blijven innovatief bezig.

 

webshop knop.png

Xardin producten online

www.tuinen-shop.nl

www.tuinkenner.nl

www.webshopdetuin.nl

www.agronova.nl

abutilon2.jpg

Voor een goede start van uw

tuin zijn organische meststoffen

en wat kalk erg waardevol.

Alles over een mooi gazon

lees hier

Biologische voer voor

dieren?  dierkenner.nl

logo dierkenner.jpg


Contact     |     terrasplantenmest - haagmest - bodemlevenDisclaimer     |     Made by:  Trouwee.com Webdesign en Hostingbureau