04-06-2010 - Nieuwe directeur Tuinbranche Nederland

 

Rard (E.J.) Metz is de nieuwe directeur van brancheorganisatie Tuinbranche Nederland. Hij volgt per 1 juni 2010 de huidige directeur Han de Groot op die heeft aangegeven na ruim 3,5 jaar toe te zijn aan een volgende stap in zijn loopbaan.

 

Rard Metz volgt Han de Groot op als directeur Tuinbranche Nederland

 

 

Rard Metz (47) is sinds 2003 directeur van de VOM, de vereniging voor oppervlakte-technieken van materialen, een zelfstandige brancheorganisatie gevestigd bij de Koninklijke Metaalunie. Voor zijn periode bij de VOM heeft Rard Metz 5 jaar als branche-manager het secretariaat gevoerd van diverse branches in de metaal. Eerder was Rard Metz al 7 jaar branchemanager bij HISWA Vereniging, de ondernemersorganisatie op het gebied van waterrecreatie.

Sinds oktober 2006 heeft Han de Groot een belangrijke bijdrage geleverd aan de oprichting en succesvolle ontwikkeling van Tuinbranche Nederland. De vereniging heeft zich in snel tempo ontwikkeld tot de centrale belangenbehartiger voor ondernemingen in de tuinbranche. Bij de vereniging zijn ruim 500 ondernemingen aangesloten uit zowel de tuinretail als ook producenten, importeurs en leveranciers van tuinartikelen.

Tuinbranche Nederland is als belangenbehartiger ondermeer actief op thema’s als scholing, CAO en sociale zaken, marktonderzoek, tuinpromotie, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, milieu, bouwen en ruimtelijke ordening .

Van 29 mei tot 6 juni 2010 organiseert Tuinbranche Nederland met een groot aantal bedrijven de eerste Nationale Tuinweek gericht op het promoten van het genieten van de tuin en tuinieren.

De tuinbranche is in Nederland een economische factor van betekenis. In totaal werd in 2009 voor ruim 4,2 miljard euro aan tuinartikelen verkocht. De branche biedt werkgelegenheid aan ruim 10.000 mensen.

 

 

webshop knop.png

Xardin producten online

www.tuinen-shop.nl

www.tuinkenner.nl

www.webshopdetuin.nl

www.agronova.nl

abutilon2.jpg

Voor een goede start van uw

tuin zijn organische meststoffen

en wat kalk erg waardevol.

Alles over een mooi gazon

lees hier

Biologische voer voor

dieren?  dierkenner.nl

logo dierkenner.jpg


Contact     |     terrasplantenmest - haagmest - bodemlevenDisclaimer     |     Made by:  Trouwee.com Webdesign en Hostingbureau