21-06-2010 - Nationale tuinweek beeindigd

De eerste editie van de Nationale Tuinweek van 29 mei t/m 6 juni is positief ontvangen. Door middel van een krant, website, Sky Radio commercials en prijzenacties bij de tuincentra werd een week lang de aandacht op de tuin gevestigd. Vele bezoekers lieten zich informeren en inspireren bij de circa 550 deelnemende tuincentra en tuinspeciaalzaken en profiteerden van de speciale aanbiedingen.

 

 

De Nationale Tuinweek is een initiatief van Tuinbranche Nederland en werd ondersteund door Plant Publicity Holland, Productschap Tuinbouw en het Hoofdbedrijfschap Detailhandel. Adjunct directeur van Tuinbranche Nederland, Brenda Horstra:  We beschikken nog niet over precieze cijfers maar wij kijken nu al terug op een succesvol verlopen week. De campagnewebsite en de tuincentra zijn goed bezocht. De Nationale Tuinweek is een geweldig, en wat ons betreft jaarlijks terugkerend initiatief. Het bevordert zowel het bezoek aan de tuincentra en tuinspeciaalzaken als de afzet van planten en tuinartikelen. En onze prachtige groene branche wordt groots en landelijk gepromoot.

 

 

Prijzenfestival
Tijdens de Nationale Tuinweek kreeg de consument voor elke besteding van € 15,- of meer een voucher met een uniek nummer waarmee men prijzen uit het prijzenfestival kon winnen. Op www.nationaletuinweek.nl kon de consument zien of een prijs was gewonnen. Dagelijks werd kans gemaakt op buitenkeukens, olijfbomen, lounge-sets, abonnementen op een tuintijdschrift en nog veel meer. En met dezelfde voucher kan men bij een volgend bezoek aan het tuincentrum 25 procent korting krijgen bij aankoop van een tuinplant of een ander tuinartikel. De voucher is als kortingscoupon geldig tot 1 juli 2010

Binnenkort worden aan de prijswinnaars hun prijzen uitgereikt en wordt de gelukkige winnaar van de knalprijs, het Tuinfeest t.w.v. € 5000,- bekendgemaakt.

 

webshop knop.png

Xardin producten online

www.tuinen-shop.nl

www.tuinkenner.nl

www.webshopdetuin.nl

www.agronova.nl

abutilon2.jpg

Voor een goede start van uw

tuin zijn organische meststoffen

en wat kalk erg waardevol.

Alles over een mooi gazon

lees hier

Biologische voer voor

dieren?  dierkenner.nl

logo dierkenner.jpg


Contact     |     terrasplantenmest - haagmest - bodemlevenDisclaimer     |     Made by:  Trouwee.com Webdesign en Hostingbureau