Last van onkruid?  (lever)mos? groene aanslag?

cito gras.jpg

Dit veel voorkomende probleem op uw bestrating, tussen het grind, langs de    hagen enz, kan nu biologisch worden aangepakt! Met het nieuwe product CITO, afkomstig uit Denemarken, maakt u razendsnel een eind aan onkruid en mossen.

 

Door een aantal keer per jaar met Cito te spuiten, blijft u het onkruid de baas.  In Denemarken is dit product al vele jaren toonaangevend op het gebied van onkruid bestrijding. In Nederland heeft het nu (oktober2012) ook een toelating verkregen.

cito paardebloem.jpg

Met Cito is succes verzekerd, bovendien werkt het snel en vormt het geen gevaar voor het milieu en is 100% biologisch afbreekbaar. Het product is opgebouwd uit natuurlijke ingrediënten. Natuurlijk zijn ook de groene vakspecialisten enthousiast.

 

Uw voordelen op een rij:

• gemakkelijk toe te passen

• Werkt razend snel

• Slechts 3 à 4 behandelingen per jaar nodig

• Natuurlijk product en 100% biologisch afbreekbaar

• Bestrijdt tegelijkertijd onkruid, (lever) mos, groene aanslag

• Ook onder bomen of langs hagen te gebruiken

 

Werking                                                                                                                                                                                                                                 CITO kenmerkt zich door een corrosieve werking tegen alle zachte plantendelen waarmee het in contact komt. De bladeren van de behandelde planten verwelken en sterven. Uit de wortels van meerjarige onkruiden kunnen nieuw bladeren groeien. Eenjarige onkruiden met kleine wortelgestellen sterven echter veelal volledig af.  Herbehandelingen zijn derhalve veelal noodzakelijk, met name bij  meerjarige onkruiden.

 

Toepassingsvoorwaarden:                                                                                                        Niet toepassen wanneer (volgens de lokale weersverwachting) voor de komende 6 uur  meer dan 1 millimeter neerslag wordt voorspeld en de kans op neerslag > 40% is.

Cito can.jpg

Waarschuwing:                                                                                                                                                                                                                     Het middel is bij overmaat giftig voor waterorganismen, daarom zodanig toepassen dat het middel niet in oppervlaktewater terechtkomt. Richt de spuit weg van het oppervlakte water. Cito kan gevaarlijk zijn voor bijen en hommels, wanneer deze worden bespoten met Cito. Als bijen planten bezoeken na een bespuiting bestaat er geen gevaar. Gebruik dit product liever niet op plaatsen waar bijen en hommels actief naar voedsel zoeken. Gebruik dit product niet op bloeiend onkruid. Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor mens en milieu te voorkomen

 

Verkrijgbaar in RTU (ready to use) en als navul can.

e-mail

 

Voor professionele gebruikers: www.innogreen.nl

 

webshop knop.png

Xardin producten online

www.tuinen-shop.nl

www.tuinkenner.nl

www.webshopdetuin.nl

www.agronova.nl

abutilon2.jpg

Voor een goede start van uw

tuin zijn organische meststoffen

en wat kalk erg waardevol.

Alles over een mooi gazon

lees hier

Biologische voer voor

dieren?  dierkenner.nl

logo dierkenner.jpg


Contact     |     terrasplantenmest - haagmest - bodemlevenDisclaimer     |     Made by:  Trouwee.com Webdesign en Hostingbureau